• megváltozott székletszín

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Az utóbbi időben a székletem színe megváltozott, világos, tejeskávé színű, az állaga viszont megfelelő, se nem híg, se nem kemény, nem zsíros és bűzös. Korábban gyomorsav problémáim voltak, de dohányzást elhagyva és egészségesebb étrendet, életmódot folytatva a problémák megszűntek. A színelváltozás az utóbbi pár nap óta tart, de panaszom nincs. Forduljak-e orvoshoz?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a széklet probléma témában

        Kedves Kérdező! Ha hasi panasza nem jelentkezik, akkor várhat, de ha nem múlik el egy ideig a székleszín változás, forduljon orvoshoz labor- és hasi Uh-vizsgálatra.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2013. július 03., 00:34; Megválaszolva: 2013. július 06., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Korabban feltett kerdesem kapcsan (amelyet a pozitiv szeklet ver vizsgalattal kapcsolatban mar feltettem) arra lennek kivancsi, hogy mit jelent pontosan pozitiv szeklet ver eseten a negativ immunologia. Ugyanis ez a labor eredmeny augusztusban szuletett, es...