• Clostridium fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kérdésem a következő: Kórházi szakdolgozóként márciusban megkaptam a Clostridium fertőzést,először Normix-ot,majd Kliont szedtem Protexinnel,az utóbbi párosítás helyre hozott,most 2 napja jó erős hasmenésem van,kérdésem,elkezdjem-e gyorsan a Protexin+metronidazolt szedni/tenyésztés leadását nem tolerálják mhelyemen/,viszont aggódok,mert lányom szülés előtt van,s bármennyire igyekszem a higiénét betartani,nem szeretném az esélyét sem annak,hogy fertőző legyeki,3 hónap után ismételhető -e a Klion szedés,vagy erős diétát tartsak,kérem köszönettel tanácsát

        Dr. Pászthory Erzsébet válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen szükséges lenne széklettenyésztést csináltatni, hogy tudjuk, mit kezelünk. Ismételt Metronidazol kezelésnek nem látom sok értelmét, a Normaflore-Normix kombináció "vakon" talán hasznosabb lenne. Egyébként egészségügyben hasmenéses beteg nem is dolgozhat, nem értem a munkahely hozzáállását. Üdvözlettel: dr Pászthory Erzsébet


        Dr. Pászthory Erzsébet
        gasztroenterológus, háziorvos és belgyógyász szakorvos

        Dr. Pászthory Erzsébet
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2013. július 01., 12:19; Megválaszolva: 2013. július 02., 08:57

        Tudjon meg többet: hasmenés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: