• Magas GOT GPT GGT

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Mi re lehet számítani és mit kell tenni ha a vérképem: -GOT 56 GPT 118 GGT 227 mind a 3 rom több mint a normál,főleg az utolsó! Válom mihamarabbi válaszát! Köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a májfunkció lelet témában

        A laborleletek máj- illetve epeuti problémára utalnak. Javaslom, végeztessen hasi ultrahangos vizsgálatot valamint vírus-szerológiát. Az eltérések oka jó eséllyel egy lezajlott, nem májspecifikus vírusfertőzés vagy gyógyszer-mellékhatás esetleg valamilyen toxikus ágens lehet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2013. január 07., 16:38; Megválaszolva: 2013. január 10., 14:11

        Tudjon meg többet: májfunkció lelet
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 24 éves férfi vagyok, testépítéssel foglalkozom hobbi szinten és kb, most 2-3 hete érzem, hogy jobb oldalt az oldalamnál vagy a vesémnél kicsit ilyen szúró érzést érzek, ha ülök fekszek nem fáj nem is érzem, mikor...
        Tisztelt Doktor Nő! Érdeklődni szeretnék,hogy a 24 éves vagyok testépitéssel is foglalkozom és a derekam felett illetve néha oldalt a gyomromnál enyhe szúrdogálást érzek, székletem néha híg, tavaly teljes kivizsgálást végeztek IBS...
        Tisztelt Doktor úr, Az elmúlt időszak az életemben nagyon feszített és megterhelő volt, (sok munka, nehéz költözés, vetélés, munkahely megszűnése) kb. másfél hónapja kezdtem egy tisztítókúrába, mert le akartam fogyni pár kilót, le is...
        Tisztelt Doktor Nő! A segítségét szeretném kérni. A problémám a következő: az utóbbi időben többször begörcsölt a gyomrom hajnalban, és az egyik alkalommal gyomorgörccsel kezdődött, begörcsölt mindkét kezem, zsibbadt a nyelvem és a...
        Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem az lenne, hogy a hidrogénklorid ion (ami a gyomorban van) és a hidrogénkarbonát egyesülése beállíthatja a gyomrot hidrogénkarbonátos állapotba? Írta doktor úr egyszer, hogyha a gyomor magasabb PH-t érzékel,...
        Tisztelt Dr. Szigeti Nóra! Haspuffadással, korai teltségérzéssel kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni. Nagyon sokszor fáj a gyomrom, ha éhes vagyok, akkor amiatt, ha eszek, akkor utána. Egyszerre nem tudok sokat enni, csak kisebb adagokat....
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Olyan problémával fordulnék önhöz ami régebb óta de csak alkalmanként szokott előfordulni. Időszakosan előjön nálam egy komoly hasmenés amikor is napi 8-10 alkalommal kell székletet ürítenem és ezen felül...