• Magas GOT GPT GGT

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Mi re lehet számítani és mit kell tenni ha a vérképem: -GOT 56 GPT 118 GGT 227 mind a 3 rom több mint a normál,főleg az utolsó! Válom mihamarabbi válaszát! Köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a májfunkció lelet témában

        A laborleletek máj- illetve epeuti problémára utalnak. Javaslom, végeztessen hasi ultrahangos vizsgálatot valamint vírus-szerológiát. Az eltérések oka jó eséllyel egy lezajlott, nem májspecifikus vírusfertőzés vagy gyógyszer-mellékhatás esetleg valamilyen toxikus ágens lehet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2013. január 07., 16:38; Megválaszolva: 2013. január 10., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: