• Allando hasi fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot. A problemam tobb mint 1 honpaja megfazassal kezdodot,eros hasi fajdalom,eros es csipos fajadalom ha pisiltem.Ezert orvoshoz fordultam kaptam antibiotikumot.3 dobozzal szedtem be mert nem segitet,gynekologushoz is fordultam ,mindent rendben talalat.Egy het utan megint eros hasi fajdalmaim gorcseim vannak,nehez szeklet es bogyos kellemetlen illatu,hasi felfujodas es olyan erzesem van mint ha valami mozogna vagy kaparna a hasamat..Orvoshoz meg nem fordultam mert Angliaban tartozkodom,nem bizom az itteni orvosokban.A multkor is haza kellet utaznom.Rossz tapasztalat.Kerem javasoljon valamit hogy mit csinlajak minden napos fajdalmaim vannak.Elore is koszonom.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A fertőzés után megmaradó hasi panaszok kezelésében az elsődleges a diéta. Kerülje az egyszerű szénhidrátot. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségű. Alkalmazzon probiotikus kúrát, székletlazítót. Fogyasszon bőven folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben az életmódváltás nem segít vezessen étkezési naplót és ezzel keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. június 27., 00:34; Megválaszolva: 2012. június 28., 14:39

        Tudjon meg többet: hasi fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: