• gyomor fájas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nö/Doktor Ur. A kérdésem a következö. Havonta 2-szer éjjel szörnyü gyomor fájásom van, gyomor szájam is fáj. Általában mindig ugyanabban az orában éjjel 3-4 ora között.Görcs szerüen fáj , egy két fájdalom csillapito után megszünik és vissza tudok aludni. A második terhességemnél megállapitották, hogy van epe kövem is. Vese kövem már egy pár éve tudom, hogy van, már okozot egy pár roszulétett. Kérdésem okozhatnak ezek a kövek ilyen fájdalmakat? A mult honapba analizist csinálam a gyerekenek is és az egész családnak és ki jött, hogy fonal féreg is van a családban. Lehet ez okoza a fájdalmakat éjjel? Másnap egy ilyen éjszaka utána nem fáj semmim csak fáradt vagyok. A fonalférget kikezeltük ha egyszeri kezeléssel meg lehet töle szabadulni. Köszönöm a válaszukat.

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Az epehólyag-kövességre és vesekövességre nem jellemző a leírt panasz, de mind a kettő okozhat hasonló panaszt. Mindenképpen javaslok egy ellenőrző hasi ultrahangot. Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra, kerülje a zsíros és fűszeres ételeket. Alkalmazzon probiotikus kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. január 31., 20:27; Megválaszolva: 2012. február 02., 10:45

        Tudjon meg többet: gyomorfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: