• Emelkedett GGT

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        GGT 917 GPT 93.3 GOT 42.4 Nem iszom alkohol!2005 hasonló érték.Májbiopszia:nem találnak semmit .Hasi ultrahang :nem találnak semmit.Mitől lehet ennyire magas a májenzinem?Káros a szervezetemre? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Szigeti Nóra válasza a májenzim témában

        Kedves Kérdező! Számtalan betegség okozhat ilyen eltérést: alkohol, vírus, gyógyszer, vegyszer, autoimmun folyamat, haematológiai kórkép, anyagcserezavar, a jobb szívfél elégtelensége, melynek tisztázása elengedhetetlen!


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. január 04., 17:42; Megválaszolva: 2012. január 06., 10:40

        Tudjon meg többet: májenzim
      • Kérdések és válaszok a témakörben: