• Terhesseg elso tunetei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretnem kerdezni h a terhessegi tesztek megbizhatoak?ha terhes vagyok akkor mar az 5 hetben kene legyek es elvegeztem 4 tesztet es mindet 14 utan!MInd negativ lett, ilettve a menszeszem is megjott 7 nap kesessel es rendesen 6 napig tartott normal verzessel!lehetseges h megis terhes vagyok? nagyon felek, mert elkezdett fajni a hasam!de nem lenn es gorcsok hanem a kozepen es jobb oldalt mintha nyomna valami!a fajdalmat nem erzem ha tancolok ha jarkalok csak akkor ha idegeskedem!lehetseges h terhes vagyok?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem! Ha megvolt rendese a mensese, ráadásul 5 teszt negatív, gyakorlatilag kizárható terhesség. A hasi fájdalomnak számos oka lehet, javasolt bő folyadék, sok rost, a stressz csökkentése, probiotikum kúra. Ha nincs javulás, keresse fel a háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. január 04., 13:15; Megválaszolva: 2012. január 06., 09:45

        Tudjon meg többet: hasi fájdalom

        Ezt olvasta már?

      • Kérdések és válaszok a témakörben: