• Szúró gyomorfájdalom, mely étekezés után megszűnik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A hasam gyomortájékon fáj, szúr, étkezés után elmúlik, de bizonyos idő után kiújul, viszont pontosan nem tudom megmondani, valamikor étkezés után is fáj, Ha kinyomom a hasam szintén szúr de erősebben, tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? Hányinger nincs, de hasmenésem volt. Félek hogy valami komolyabb gond van.. utalhat ez gyomorfekélyre? Válaszát előre is köszönöm! Bíró János

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Számos betegség okoz hasonló panaszokat, de legvalószínűbb ok a funkcionális zavar, amit akár egy fertőzés vagy helytelen táplálkozás, stressz is kiválthat. Diétázzon, kerülje a szénsavas italokat. Alkalmazzon probiotikus kúrát és legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségű. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben nincs javulás egy fizikális vizsgálat indokolt a háziorvosnál.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. december 17., 18:57; Megválaszolva: 2011. december 20., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: