• alhasi fájdadom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! kb 4 hete elég erős alhasi fájdalmaim vannak. Voltam nőgyógyásznál. Méh gyulladás t állapított meg. Tarividet írt fel. Sajnos a gyógyszer elszedése után a tüneteim visszatértek. Visszamentem a nőgyógyászatra ahol egy másik orvos is megvizsgált. Ő hólyaggyulladásra gyanakodott és vizelettenyésztést csináltatott ami negatív lett. Véleménye szerint gasztrológiára kell mennem. Elmondanám még, hogy a székletem normális naponta egyszer van nem véres megfelelő színű és vastagságú. Lehet-e bélgyulladásom vagy csak valamilyen nőgyógyászati gyulladást nem vesznek észre? Hogyan tovább?

        Dr. Boros Miklós válasza a bélgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek alapján nem lehet eldönteni, hogy vastagbél vagy nőgyógyászati eredetű a probléma. Mindenképpen diétázzon, kerülje az egyszerű szénhidrátot, alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben a nőgyógyászati ok kizárható a gasztroenterológiai kivizsgálás indokolt. Első lépésben legyen egy újabb nőgyógyászati kontroll.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 12., 17:12; Megválaszolva: 2011. december 14., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: