• Mi okozza ezt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr. A napokban előfordult egy számomra szokatlan dolog. Hirtelen gyomorfájdalom lépett föl,majd az egész bélrendszerem , vesém, húgyhólyag és petefészkeim el kezdtek fájni.Nem tudom minek tudható...talán a rendszertelen étkezésnek?vagy a napi egy bögre tejeskávénak?Az erős fájdalom előtt minden a megszokott ritmusban csináltam.( bár előtte sok müzlit ettem )Nem szedek fogamzásgátlót sem más gyógyszereket.Az erős hasfájás elmúlt de a vesémben még néha érzek egy gyenge nyomást és gyakrabban kell vizelnem és széklet ürítéskor híg a székletem.(nem véres a vizelet sem a széklet,enyhe kis nyomás van a hasamban,de nem fáj az ürítés)A petefészkemben néha érzek egy enyhe szúrást, de ez ritkán van. A legzavaróbb tünet a gyomor fájás ami nem túl erős(hol éhséget érzek, néha meg teltség érzet).Mostanában elég stresszes életet élek ami legyengített. Lehetséges hogy csak egy egyszerű felfázásról van szó??Orvoshoz nem szívesen megyek mert nem tud semmit mondani azon kívül, hogy mit írjon fel.. Kérem segítsen. Előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a emésztési panasz témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem tudom én se megmondani, hogy mi okozza a panaszát. Érdemes lenne egy probiotikum-kúra, bő folyadék, napi ötszöri kis kímélő étkezés, illetve a stressz csökkentése, gyógynövény alapú szorongásoldó szedése, de ha ezek nem hoznak eredményt, elengedhetetlen a kivizsgálás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 25., 12:59; Megválaszolva: 2011. november 28., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: