• Gasztroenterológiai probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az lenne a kérdésem, hogy létezik, hogy nálam nem hatnak a hashajtók? Nem volt székrekedésem, de napi többször kellett mennem WC-re és olyan szaggatott volt a székletem. Gondoltam kiürítek mindent, ezért vettem be Gtlax-ot 20-30 cseppet több napon keresztül is, de inkább még szorulásom lett tőle. Ezért tegnap este és ma reggel (kb 4 órája) ittam 2-2 evőkanál ricinusolajat. Hát ettől nincs szorulásom, kicsit csikar a hasam, de ennyi, nem hat. Egyébként kb 1,5 éve fáj a hasam a köldök alatt balra és lüktet is, de se gyomor-béltükrözésen, se hasi CT-n, se nőgy.-i laparoszkópián nem találtak semmit. Lehet valami gond belül vagy csak nálam nem hatnak ezek a szerek? Válaszát nagyon köszönöm, szép napot! Kata

        Dr. Szigeti Nóra válasza a szorulás témában

        Kedves Kérdező! Feltételezhető, hogyha naponta többször van széklete, akkor nincs, ami kiürüljön a hashajtó hatására.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. november 23., 11:05; Megválaszolva: 2011. november 24., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: