• véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Van egy kis problémám. Már második napja találtam a székletemben vért, friss és élénkpiros színű és nem tudom mire vélni. Nem fáj a hasam, nem okoz gondot a székletürítés sem, tehát nem hiszem hogy emiatt lenne. Kicsit fel is fáztam most, nem tudom, hogy ennek lehet e valami köze hozzá. Ráadásul csak egy hónap múlva megyek vissza Maygarországra, és addig kicsit körülményes eljutni az orvoshoz, ezért kérem az Ön tanácsát. Tisztelettel és köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! A tünet végbélrepedésre utal. Minden WC használat után zuhanyozzon le vagy vegyen ülőfürdőt. Kerülje a helyi irritációt, használjon aranyér elleni kenőcsöt, krémet. Alkalmazzon probiotikus kúrát és figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 18., 15:21; Megválaszolva: 2011. november 21., 16:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: