• Emésztési problémák, intolerancia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Minden fele magvaktol nyersen ,fove sutve.Elfogyasztasuk utan kb.24 oraval.Fajdlom gorcsok nelkuli hasmeneses szekletem van.Olajos, gyumolcsokben levokkel egyutt pld eper,malna,anannasz stb.Kerem segitsenek mivel mar az emberek kozze sem merek menni.ui.orvosok szerint nem fugg ossze a meglevo gerincbetegsegemmel. Milyen enzzimet egyek, gyogyszert ami az esetleges hisztomin problema.v mas???Kerem segitsenek mar embeerek kozze sem merek kimenni.

        Dr. Plósz János válasza a emésztési probléma témában

        Érdemes ételallergia-tesztet végeztetnie (pl. Food-Detective), a pozitív ételeket kerülnie. Ha allergiáról van szó, akkor a szóban forgó étel kerülése a megoldás. Emésztési zavar esetén hasnyálmirigy-enzim pótlás segíthet (Pangrol, Kreon).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. november 09., 15:11; Megválaszolva: 2011. november 10., 16:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: