• Gyomorbántalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányomnak kilencedik napja nagyon fáj a gyomra. Ultrahang és laborvizsgálatok annyit mutattak ki, hogy nagyobb mértékű vashiányos vérszegénysége van.Helicobacter pylorit nem találtak. Október 6.án kivették a manduláját és két hétig szedte a nemszteroid alapú gyulladáscsökkentőket. Valamilyen fajta bélféreg gyanúja is felmerült, de még nem mutatták ki, viszont egy napja megjelent néhány apróbb kiütés kézen, lábon. Kap gyógyszereket, mintha már enyhülne a fájdalom, de ami érthetetlen és soha nem tapasztalt a családorvos által sem, hogy a folyadék visszajön ahogy lenyelte. Minden étel bennmarad, szerencsére a gyógyszerek is amit bevesz tabletta formájában, de a korty folyadékot amivel befeszi, azt kihányja. Mi lehet a magyarázat?

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Kontrasztanyagos nyeletéses röntgen szükséges. Keressenek fel gyermek-gasztroenterológiai szakrendelést. Addig is alkalmazzon probiotikus kúrát és vezessen étkezési naplót.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 08., 10:18; Megválaszolva: 2011. november 09., 16:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: