• Higannyal kapcsolatos kérdések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedvesb DR! Öntől fel teszek néhány kerdésţa higannyal kapcsolatban és annak élet tani hatásaira. 1.A higany mérgező-e abban az esetben hogyha fizika órán csinált csoportos mérési jegyző könyv készítése során egy higany csepp râesett a táskámra + a könyvemre és én utána abból a könyvből tanultam és nem mostam kezet(közvetlńűl nem értem a higanhoz)? 2.Mérgez-e abban az esetben hogy ha a higany benne maradt a táskámba hisz ńem folytn gurult ki? előrre is köszönom a válaszokat ha lehet pontokba szedve kérem mint ahogy itt volt...

        Dr. Boros Miklós válasza a higany témában

        Tisztelt Kérdező! A higannyal nem került kapcsolatba így nem lesz mérgezés. Nem ilyen mértékben és nem ilyen arányban kell kontaktus a higannyal. Aggodalmai alaptalanok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 28., 16:06; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: