• Vállfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.úr! Balesetet szenvedtem 2007.07.14-én, bal karomra és bal mellkasomra estem. A Bal.sebészeten röntgenre küldtek el,ahol mellkasi zúzódást,koponya zúzódást, Cont.humeroscap l.s./váll és karfájdalom/ mutattak ki. Kenőcsökkel kentem,ahol fáj,de még most is fáj a bal vállam karom. Mit tetszene ja- vasolni a zúzódásokra? Lesz-e szövődmé nye a zúzódásomnak, mivel kórházba nem is küldtek,pedig szédülök is. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Molnárné

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sérülés témában

        Tekintettel arra, hogy sérülése 4 éve történt, panaszait valószínűleg már régen nem a zúzódások okozzák. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai vagy traumatológiai szakrendelést, hogy vizsgálatokkal kiderítsék mi áll a háttérben. feltehetően kopásos eredetű a fájdalom.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 22:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 08:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: