• Agyázkodásom volt-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Par napja balesetet szenvedtunk. en vezettem, egy folduti bokros keresztezodesben belenk hajtott egy masik autos oldalrol,en a fejemel neki utkoztem a az ajtom szelvedojenek nagyot koppant a fejem, akkor az ijedsegtol nem ereztem semmit,de par masodperc mulva ahogy kiugrottam az autobol, hogy megnezzuk kinek lett baja na meg az auto seruleset akkor szedultem es meg egesz delutan de mas panasz nem volt korhazba nem mentem orultem hogy ennyivel megusztuk a karambolt a tobbit elinteztuk. agyrazkodasom volt es milyen foku. kesobb nem lehet ebbol kifolyolag agyi feji bajom andy

        Dr. Veress Dóra válasza a koponyatrauma témában

        Kedves Kérdező! Lehetett agyrázkódása, ezért nem ártott volna bemennie a kórházba egy 24 órás megfigyelésre. Ha már túlvan ezen a perióduson, akkor elég, ha otthon fiygeli magát, hogy nincs-e hányása, hányingere, fejfájása, és a pupillái egyformák-e. Ha bármilyen tünete lenne, akkor azonnal forduljon orvoshoz.


        Kérdés: 2011. június 14., 20:38; Megválaszolva: 2011. június 14., 23:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: