• Elérhettem az agyamat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Véletlenül fáradt pillanatomban a fülpiszkálót az orromba dugtam...:S A kérdésem az, hogy mit érhetett el, ha nem ment nagyon mélyre? (az orrlyukamtól mérve maximum 2 centimétert) Annál nem ment beljebb szerintem mint amit az ujjamal elérek! Mióta megtörtént furcsán fáradt vagyok és mintha álomban lennék úgy érzékelem a világot. Nagyon megijedtem. Mielőtt arra gondoltam, hogy elértem-e az agyamat nem volt nagy a gond. Csak beképzelem? Ennyit be lehet képzelni?

        Dr. Boros Miklós válasza a sérülés témában

        Tisztelt Kérdező! A fültisztítóval nem tudott problémát okozni, de nem használja az orrába legközelebb. Fogyasszon bőven folyadékot. Alkohol- és dohányzási tilalom. Pihenjen és sajátítson el relaxációs technikát. Amennyiben a fáradtság nem javul keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 22., 18:51; Megválaszolva: 2011. május 26., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: