• Lábujj törés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Április 12-én eltört a kis lábujjam.a kérdésem az lenne, hogy már a 4. hétnél tartok és még mindig alkalmazom a tapaszos rögzítési módszert. Le vehetem e már, vag ymég legyen a rögzítés rajta egy ideig.A doktor aki megvizsgált azt mondta a röntgen analizálása után, hogy 6 hét múlva jön rendbe. Enyhén még duzzadt,ráállni teljesne még nem tudok teljesen.Kicsit érzékeny, még nem teljesen tünetmentes.Júniusban lesz az esküvőnk párommal, meggyógyul e akkorára teljesen? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábujj-törés témában

        Vizsgálat és röntgen ismerete nélkül nehéz pontos választ adni, de általában 4 hétig szoktuk javasolni a leukoplasztos rögzítést, majd azt követően fokozatos terheléssel aktív végtaghasználat. Valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőcscsel kenegesse. Az esküvőig biztosan meggyógyul.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. május 05., 18:20; Megválaszolva: 2011. május 08., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: