• Fül mögötti rész megütése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Meg lett ütve a fülem mögött rész. Közvetlen a fül alsó része/ a cimpa mögött, nem a tapintható csont. Arról szeretnék érdeklődni, hogy okozhat-e valamilyen károsodást. Nem erős ütés...egy aránylag erős de kis felületű (kézzel mért - csak 1-2 ujj ért oda) ütés érte. Milyen problémák adódhatnak ebből? Azóta egy kicsit szédülök, köhögök. Ez lehet ettől?

        Dr. Boros Miklós válasza a sérülés témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt területen csak a nagy erejű ütések (pl. közlekedési baleset) okozhatnak aggodalomra okot adó eltérést. A panaszok oka nem ez az ütés lesz, aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 12., 17:57; Megválaszolva: 2011. január 14., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: