• Áramütés: milyen szövődményei lehetnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az áramütés szövődményei mik lehetnek? Ezek kialakulása milyen időn belül jelentkeznek? Lehetséges-e a tünetek későbbi időpontban történő jelentkezése?

        WEBBeteg szakértő válasza a áramütés témában

        A legveszélyesebb szövődmény az égés és a szívritmuszavar, ami általában 24 órán belül jelentkezik. Előfordulhat még izomfájdalom, izomgörcs, ezek napok múlva is jelentkezhetnek, de ezek nem életveszélyesek. Az áramütött keresse fel háziorvosát minél előbb, akkor is, ha nincs panasza. Panaszok esetén hívjanak mentőt!

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos



        Kérdés: 2009-08-29 14:13:32; Megválaszolva: 2009. augusztus 29., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: