• Sípcsonton tapintható duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 3 hónapja beütöttem a jobb alsó lágszáramat, egy betonpadba rúgtam bele. 1-2 hétig éreztem, nem fájt különösen, csak érzékeny volt. Utána semmi baja nem volt, de a helye még mindig megvan. Kisebb duzzanat tapintható ki. Az ütés nagy volt, de ezt akkor is és most is csak felszíni sérülésnek véltem/vélem. Normális ez még több mint 3 hónap után? Fájdalmam nincs, de akkor is, a duzzanat nem szűnt meg. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérömleny témában

        Kedves Kérdező! Lehetséges, hogy a vérömleny szervült, de ezt csak vizsgálat után lehet megmondani, forduljon a háziorvoshoz vagy baleseti sebészhez!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 28., 01:03; Megválaszolva: 2011. november 29., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: