• Örökletes visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Angelika doktornő ! Olyan jellegű kérdésel fordulok önhöz: 30 éves 180 centis és 158 kilós fiatalember vagyok sajnos a munkámból kifolyólag gyakran megterhelem lábaimat és így sokszór fájnak. Csökkenteni szeretném súlyomat de sajnos ez nehezen megy, így szeretném a lábaimról a plusz terhelést levenni.Kedves doktornő nem tudna -e ajánlani olyan gyógyhatású szert vagy gyógyszert amivel elindúl a szervezetemben a kötött zsírrétegek lebontódása és ezáltal a fogyás? Édesapámtól örököltem nagyon csúnya visszereket a lábamon ami a belső combomtól mind a két lábamon lefelé a vádlim felé terjed tudom műteni kellene, de olvastam az egyik cikkben,a hogy injecióval is lehetne kezelni az ilyen jellegű betegséget csak azt nem tudom,hogy az enyémre is érvényes ez az eljárási mód. Kérem akár milyen jellegű információval tudna nekem segíteni az örökletes visszérbetegséggel és a túlsúllyal kapcsolatban nagy érdeklődéssel és köszönettel fogadom. Segítséget köszönöm előre is. További szép napot ! Üdvözlettel: H.János

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        Kedves H. János!
         
        A gyógyszerek csak, mint kiegészítő kezelés játszanak szerepet a fogyókúra esetén. Testsúlyán mindenképpen csökkentenie kell, ez pedig szakember segítségével a legsikeresebb. Amennyiben testsúlya csökken visszerei kisebb terhelés fog jutni. Injekciós kezelés csak a kezdeti stádiumú, vékony viszereken lehet végezni. Azonban a műtéti eltávolítás előtt célszerű lenne 25-30kg-t fogyni. Ezzel tudja csökkenteni a műtét rizkóját és növelni a sikerességét.

         Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum

         

        Tisztelt Kérdező!

         

         Sajnos a fogyás nem az én szakterületem, azzal belgyógyászati specialisták foglalkoznak. A viszérrel kapcsolatosan a fogyás nagyon jó lenne, és sajnos ha nagy viszerei vannak, azokat csak műteni lehet, injekciózni, szklerotizálni nem.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-06 22:21:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 60 éves,nyugdíjas nő vagyok,158cm magas és 130kg. Magas vérnyomásomra évek óta szedek gyógyszert. Nem rég, körülbelül 2-3 hete megdagadtak a lábaim, térdtől lefele mind a kettő egyformán és vörös színű lett,...
        Tisztelt Doktor Nő! Tanácsát szeretném kérni, az utóbbi 3 évben elég komoly súlyfelesleget szedtem magamra, szinte észrevétlenül, úgy, hogy semmi különösebb változás nem történt sem az életvitelemben sem az étkezési szokásaimban. 9...
        Jó napot kívánok! Mindig is sovány gyerek voltam, régen edzettem, de már lassan 2 éve hogy mozgásszegény életmódot folytatok. Barátnőm mindig mondogatta hogy sovány vagyok. Mondom megmérem már magam. Meglepetésemre 74 kiló voltam. Ez volt...
        Kedves Doktornő! 25 éves korom betöltése után kezdődtek a tüneteim, pontosabban a fáradékonyság, energiahiány és a hirtelen folyamatos hízás. 56 kilóról mára 85 kilogrammra híztam (magasságom 165cm) amellett, hogy a folyamatos hízás...
        Jó napot! 2012 ben kezdett a mellem megnövekedni akkor 69 kg voltam 166cm magassággal azóta évről évre nagyobb lett, de hiztam is minden évben, most 166cm magas vagyok 19 éves és 94kg, érezhető mindkét mellemben csomószerű szövet ebből és a...
        Kedves Tünde! Évek óta fogyokurázik anyukám, 54 éves. 92 kilóról lefogyott 86 kilóra és nyár óta nem sikerül többet fogynia, pedig úszik hetente, kerékpárral jár dolgozni, keveset eszik, van,hogy egész nap csak gyümölcsöt eszik. Mi...
        Tisztelt doktornő!problémám kb egy évvel ezelőtt kezdödött.egy ev alatt 32kg ot hiztam,mely foleg arcra,hasra,csipöre ment.lila strıák vannak a hason(hizas eredmenye),erös arckipirulasaim vannak,melyeket nem érzek.kezelt hipertonias...
        Tisztelt doktornő!A férjem betegsége és minden napos magnesium sulfuricum használata miatt lefogytam 63 kg-ra, előtte 78 kg voltam. Halála után már visszahíztam 8 kg-ot. A hashajtót továbbra is szedem és...
        Tisztelt webbeteg! Az az én problémám, hogy 1,5 éve amikor még 90kg volt az átlagsúlyom ( 130 ról fogytam le 5 éve) akkor a péniszem 13 cm hosszú volt. Közben volt/van egy párkapcsolatom és 110 vagyok kb most. Megmértem a minap a méretemet...
        Egész életemben jóformán egészségesen étkeztem,sosem voltam otthon ülős, minden nap mászkálok, folyton mozgásban vagyok. Sportolok is gibbon slacklinet, a munkahelyemen is folyamatosan pakolni, mászkálni kell. Mostanra már feladtam az...