• Hogyan hízhatnék. Milyen tablettával

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném meg kérdezni hogyan tudnék hízni mert a sok evés edzés már nem segít!! És az internetem nem találtam semmit róla. Valami tabletta van e amitől hízni lehet? Mert a házi orvosom jó formán nem is orvos. Meg sem vizsgálja az embert csak kérdezget és fel ír valamit! Április 29. én szültem 56kg voltam egy hónap alatt 38kg-ra, fogytam és ere azt mondta lehetetlen ebbe közbe játszott a magán életem meg romlása hogy a párom 2gyerekkel elhagyott. De most itt vagyok 22 évesen 165 cm magas vagyok 38kg. szeretnék legalább 50vagy 55gy lenni. VALAMI TABLETTA VAN E A HÍZÁSRA A GYEREKEIM MIATT SZERETNÉK HÍZNI: MÁR 20KGT NEM TUDOK EMELNI PEDDIK 45ÖT IS TUDTAM!!!! Válaszát előre is köszönöm. KÉREM SEGÍTSEN!!!!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! A fogyás oka valószínűleg a stressz volt, érdemes lenne stresszkezelő technikákat elsajátítani, illetve ha kell, szorongásoldót szedni. A B-vitamin készítmények szedése növeli az étvágyat, ezért segít a súlygyarapodásban, ilyet érdemes elkezdenie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 01., 23:11; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: