• Hogyan hízhatnék. Milyen tablettával

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném meg kérdezni hogyan tudnék hízni mert a sok evés edzés már nem segít!! És az internetem nem találtam semmit róla. Valami tabletta van e amitől hízni lehet? Mert a házi orvosom jó formán nem is orvos. Meg sem vizsgálja az embert csak kérdezget és fel ír valamit! Április 29. én szültem 56kg voltam egy hónap alatt 38kg-ra, fogytam és ere azt mondta lehetetlen ebbe közbe játszott a magán életem meg romlása hogy a párom 2gyerekkel elhagyott. De most itt vagyok 22 évesen 165 cm magas vagyok 38kg. szeretnék legalább 50vagy 55gy lenni. VALAMI TABLETTA VAN E A HÍZÁSRA A GYEREKEIM MIATT SZERETNÉK HÍZNI: MÁR 20KGT NEM TUDOK EMELNI PEDDIK 45ÖT IS TUDTAM!!!! Válaszát előre is köszönöm. KÉREM SEGÍTSEN!!!!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! A fogyás oka valószínűleg a stressz volt, érdemes lenne stresszkezelő technikákat elsajátítani, illetve ha kell, szorongásoldót szedni. A B-vitamin készítmények szedése növeli az étvágyat, ezért segít a súlygyarapodásban, ilyet érdemes elkezdenie.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 01., 23:11; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...