• Erős izzadságszag,miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A kérdésem a következő lenne. A hónaljszagom néha nagyon kellemetlen,és a legfőbb probléma, hogy hiába tusolok le úgymond semmit nem ér, mert a szag ugyan úgy megmarad. Próbáltam már sok mindent: - leborotváltam - nem borotváltam, csak lenyírtam - aloe vera-s szappannal - tüsfűrdő - sima szappan - golyós dezodor, spray(ezüst formulást és simát is) - dörzsöltem már körömkefével, szárított uborkával(kozmetikai csomagban lévő) - gondoltam a sulyom miatt is előjöhet, most is fogyózom. - esetleg a cukorbetegséggel kapcsolatban lehet? Most amit használok talán segít, de az se teljes mértékben. Most Aloe Vera-s szappan + tusfürdő, majd tusolás után "kemény" stift. És így "elviselhető". De jó lenne hosszabb távon is megoldani. Nem vagyok izzadós típus, egyszerűen nem értem mitől lehet. (Persze azzal tisztában vagyok,hogy mindenki izzad)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! A problémát valószínűleg maga a cukorbetegség okozza, illetve a túlsúly. Javasolt a vércukorértékek optimalizálására fokozottan odafigyelni, illetve optimalizálni a testsúlyt. Addig is a solutio antisudorica használata javasolt.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 01., 21:32; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...