• labor eredmeny

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A 3 hónapos kislányomnál a vérvétel során a következő leleteket találtak WBC8,36x10/3 ul, NEUT 1,51, LYMPH 5,32 MONO 0,56, EO 0,93, BASO 0,04, RBC3,22X10/6 UL, HGB9,7G/DL, HCT26,7, MCV 82,9, MCH30,1, MCHC36,3 RDW-SD36,8, RDWCV13,6, PLT361, PDW9,1, MPV8,5 P-LCR13,9 BILIRUBIN T 3,4, ALT-2 50U/L AST-2 80U/L UREE 13,4mg/dl, CREATININA 0,87mg/dl, ISE. Na 136 mmol/l, ISE.K 5,2mmol/l, CA 10,52mg/dl, PROT T 6,7 g/dl, ISE.CA 1,33mmol/l ISE.CL. 101,8 mmol/l FOST ALC 697 U/L Az érdekelne hogy mit mutatnak ezek az eredmények. Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Kiragadott értékek alapján nem lehet szakvéleményt adni, kérem, írja meg a gyermek esetleges tüneteit, a vérvétel okát, illetve a labor referencia tartományait.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 30., 21:03; Megválaszolva: 2011. október 31., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: