• Fáradékonyság,kimerültség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Az elmúlt időszakban nagyon sokszor érzem magam fáradtnak, kimerültnek. Szinte mindig aludnék. Ráadásul néha ingerlékeny is vagyok. Kértem a háziorvostól vérkép-vizelet vizsgálatot ahol a TSH szintem 4,767 mIU/l lett. Utal ez valamire? Ha igen, kihez kell fordulnom a továbbiakban? Vagy esetleg szüksége van a doktornőnek további értékekre? Válaszát előre is köszönöm! Maradok tisztelettel!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fáradékonyság témában

        Kedves Kérdező! A TSH értéke Önnél valószínűleg enyhén emelkedett, de ez függ az illető laboratórium referencia értékétől. A TSH a pajzsmirigy működését szabályozó hormon. Ha a TSH emelkedett, szükséges lehet a pajzsmirigy hormon meghatározása is. E két eredmény alapján lehet igazolni a pajzsmirigy működési zavarát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. október 15., 10:07; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: