• Forróságérzet lábszáron és lábfejen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Néhány hete tapasztaltam, hogy jobb lábamon- főleg esténként, de néha nappal is- hirtelen jelentkező melegséget, erőteljesebb forróségérzetet érzek. Ez néhány perc után megszűnik, van úgy, hogy napokig nem jelentkezik. Irodai ülőmunkát végzek, nem sportolok, fogamzásgátlót nem szedek, gyakran hordok magassarkú cipőt. Lehet ez az érzet esetleg SM vagy Parkinson kór tünete vagy csak a sportolás, mozgás hiánya miatti keringési zavar? Hova fordulhatok ennek kivizsgálására? Válaszát köszönöm! Napsugár

        WEBBeteg szakértő válasza a lábszár fájdalma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tünetei hátterében sem SM, sem Parkinson betegség nem igazán valószínű. Angiológiai illetve neurológiai vizsgálatot  javasolnék.

        Tisztelettel,  Dr. Siró Péter


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-08 19:34:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: