• Laboreredmény referencia értékei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm a gyors választ. Válaszba utalt a doktornő, hogy jó lett volna ha elküldöm a labor referencia értéket. Ezt utólag elküldöm. Eosinophil% referencia érték 0,0-5,0 Az én eredményem 6,6% Vörösvérsejt referencia értéke 4,0-5,20. Én értékem 3,91 Szeretném megtudni, hogy szedjek-e valami vitamin gyógyszert, és ha igen milyent? Vérnyomásom sajnos több éve ilyen alacsony. Igaz a pulzusom valamivel több volt, mint most. Előre is köszönöm a válaszát . Tisztelettel Stossék Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Éva! Az eozinofil magasabb értéke fertőzés, allergia, lezajlott gyulladás miatt is lehet, meg kell kontrollálni néhány hét múlva. A vvt alacsony szintje vérszegénységre utal, ennek oka lehet a vérképzés zavara vagy fokozott vérvesztés, vizsgálat nélkül nem tudom megmondani, hogy mitől alakult ki önnél, a háziorvossal vegye fel a kapcsolatot.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 05., 17:59; Megválaszolva: 2011. október 06., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: