• Rendszeresen,naponta alkoholizálás mellett lehet-e szedni az alábbi gyógyszereket károsodás nélkül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Külön élő férjem alkohol függő már év tizedek óta.Az utóbbi 1 évet alaposan át itta minden nap részegségig. Most valószínű hogy jelentkeznek az ebből adódó egészségügyi problémák nála, mivel lába zsibbad, magas vérnyomása lett.ill a cukra is magas volt. Kivizsgáláson volt a kórházba pár napig ahol az alábbi gyógyszert írták fel. Andaxin-Milgamma-Xeter-Normodipine-Humapronol-Milurit-Noacid-illetve Irbesaratan...Azt szeretném tudni ha ezekre iszik,már pedig iszik alkoholt akkor és az orvosnak valószínű tagadja alkoholizálást akkor nem történik tán vele komolyabb baj, és ha tagadja alkoholizálását kezelő orvosa előtt a vizsgálatokból ,ill. a megjelenéséből csak kiderül hogy komoly baj van. nem? Köszönöm válaszukat

        Dr. Boros Miklós válasza a alkoholizmus témában

        Tisztelt Kérdező! A gyógyszeres kezelés nem fogja megoldani a férje állapotát. A rendszeres alkoholizálás befolyásolja hatásosságukat és az ide vezető alapfolyamatot erősíti. Az alkohol elhagyása nélkül nincs remény a gyógyulásra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 01., 16:18; Megválaszolva: 2011. október 04., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?