• Láz-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A test belülről szinte tüzel, mégsem mutat lázat a lázmérő. Remegés, fáradság a kísérője. Mi ez-a jelenség? Mi a teendő? Ha ez egy gyógyszer mellékhatása szedhető továbbra is? (pl. fogamzásgátló) Okozhatja-e a túlzott coca-cola fogyasztással (napi 1-2 liter) felvett mesterséges édesítő (aszpartám) ? Összefügghet e a gyakori fejfájással? Jogos-e a kivizsgálás kérése a körzeti orvostól?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező! A koffein vagy egyéb anyag túlzásba vitt fogyasztása okozhatja, vezessen naplót, a fogyasztott ételekről, italokról, gyógyszerekről, rögzítse a tüneteit, ezt mutassa meg a háziorvosnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 01., 07:35; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: