• Köszönöm nagyon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon szépen köszönöm válaszát! a húst sajna még midnig nem igen eszi, de képzelje, megnéztem, mikor megszületett kb 4 hó skora óta hízza ezt a kevesebb súlyt meg. addig először 1 kilót hízott, aztn 750et két hónapig , aztá pegi még kb 500. onnantól már 300akat, aztán 250eket kb. majd modnom a háziorvosnak, h csináltassunk egy vizelet vizsgálatot biztonság kedvéért. husit sajna még mindig nem igen eszi. amúgy megint fogzik, ilyenkor sajna még kevesebbet eszik...ez lesz a 7. foga, egyébként 8 hósan jött ki egy másfél hó alatt 6 fogunk! próbálkozunk a husival. egyébként azt figyeltem meg, h most, h nemrég náthás lett sokkal többet evett, mert nem igen tudott szopni annyit, mert hiába szívtam ki kis orrát, dugult maradt néha, így maradt a pocakban több heéy. így sokkal többet evett egy nap. próbálom most,h ha cicizne, kínálom kajával és van, h bejö9n, eszikk. igaz így vagy 6szor is egy nap, d enem baj, had egyen, nőjön. biztos vagyok benne, h egy egészséges baba érzi, h mi kell neki! :) nagyon köszönöm a gyors válaszát! szép napot! köszönettel: szűcs judit szűcs judit

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Judit! Nem írta meg, hogy kinek köszönte a választ, de legyen szó bármelyik szakértőnkről, mondhatom a nevében, hogy nagyon szívesen, jó egészséget kívánunk a szerkesztőség nevében!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 08:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: