• Köszönöm nagyon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon szépen köszönöm válaszát! a húst sajna még midnig nem igen eszi, de képzelje, megnéztem, mikor megszületett kb 4 hó skora óta hízza ezt a kevesebb súlyt meg. addig először 1 kilót hízott, aztn 750et két hónapig , aztá pegi még kb 500. onnantól már 300akat, aztán 250eket kb. majd modnom a háziorvosnak, h csináltassunk egy vizelet vizsgálatot biztonság kedvéért. husit sajna még mindig nem igen eszi. amúgy megint fogzik, ilyenkor sajna még kevesebbet eszik...ez lesz a 7. foga, egyébként 8 hósan jött ki egy másfél hó alatt 6 fogunk! próbálkozunk a husival. egyébként azt figyeltem meg, h most, h nemrég náthás lett sokkal többet evett, mert nem igen tudott szopni annyit, mert hiába szívtam ki kis orrát, dugult maradt néha, így maradt a pocakban több heéy. így sokkal többet evett egy nap. próbálom most,h ha cicizne, kínálom kajával és van, h bejö9n, eszikk. igaz így vagy 6szor is egy nap, d enem baj, had egyen, nőjön. biztos vagyok benne, h egy egészséges baba érzi, h mi kell neki! :) nagyon köszönöm a gyors válaszát! szép napot! köszönettel: szűcs judit szűcs judit

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Judit! Nem írta meg, hogy kinek köszönte a választ, de legyen szó bármelyik szakértőnkről, mondhatom a nevében, hogy nagyon szívesen, jó egészséget kívánunk a szerkesztőség nevében!

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 08:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...