• A fej izzadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő! Az utóbbi két évben a fejem nagyon izzad akkor is, ha nincs kánikula. Minek lehet a tünete? Vagy esetleg gyógyszer mellékhatása? /Vérnyomás csökkentésre Lokrent szedek egyedül./. Előre is köszönöm fáradozását. Üdvözlettel Sólyom Antalné

        Dr. Szanyi Andrea válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! A Lokren mellékhatásai között nem szerepel a fokozott izzadás. Az izzadásnak számtalan oka lehet, így a leggyakoribb a félelem ,szorongás, stressz okozta izzadás. Fokozott verejtékezést okozhat még pajzsmirigy túlműködés, a vércukorszint jelentős csökkenése. Bár utóbbiak inkább testszerte jelentkező izzadást okoznak. A kávé , forró italok fogyasztása fogyasztása is okozhatja az említett tünetet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 17:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 17:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: