• Valasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TIsztel Doktorno! Az orvosi eredmenyek: a betegsegem kodjat irom le III K/DOQI ,megkerem szepen egy kicsit bovebben kifejteni az eredmenyt.Nekem 2-dik eve tudom mi van velem. Azt mondtak az orvosok szuletesi rendellenesseg es most jelentkezett. Nem olyan regen csinaltam meg a fel eves kontrolomat es le irom az adatokat. WBC-10.2 10^3 Eosinofile 5% 1-3% Creatina serica 1.94mg/dl 0.5-1.19mg/dl Uree serica 56.30mg/dl 15-40mg/dl Hematii( Vizeletben) 10ery/ul <5ery/ul Feherje(Vizelet) 30mg/dl <10mg/dl A 24 oras vizeletben a feherje mennyiseg 270,0 mg/24ora Dietazok,feherje dietat irtak valamint miluritot szedek. Meg szeretnem kerdezni ,hogy a milutit az jo? Mert ugy hallottam talan nem. Nagyon szepen koszonom,hogy valszol a kerdeseimre,koszom . Kellemes napot, Erika.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vesebetegség témában

        Kedves Erika! Ezt a kódot mi nem használjuk betegség azonosítására, ez alapján sajnos még nem tudom, hogy ön pontosan milyen betegségben szenved, jól gondolom, hogy ez nem magyar orvos által adott lelet? Szeretnék segíteni, de még mindig nem tudok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 08:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: