• Mitől tudnék hízni!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Lenne nekem egy problémám nem tudok hízni 20 éves vagyok és 42 kg! Tavaly januárban volt egy műtétem Hydrocephalus -al és shunt-öt tettek be! és akkor még 50 kg voltam és azóta csak fogyok és nem tudok hízni ! 1-2 kg le-fel ingadozik! Rendesen táplálkozom de még sem tudok hízni! Mit tegyek? Köszönettel: R.A

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! A pajzsmirigyet mindenképpen érdemes ilyenkor megnézni, nincs-e túlműködés. Ha nincs, az étrendet kell megváltoztatni, a bevitt kalóriát úgy kell alakítani, hogy több legyen az eddig fogyasztotthoz viszonyítva. Más lehetőség: féregpete vizsgálatot végezni, nincs-e a bélrendszerben parazita, ami feléli a bevitt tápanyagot. Belgyógyásszal, endokrinológussal, gasztroenterológussal lépjen kapcsolatba (háziorvosa tud Önnek beutalókat adni ezekhez a szakorvosokhoz). Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 15:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 00:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: