• Nadrág!?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DR! Az a képrdésem lenne Öntől hogy egy farmer nadrágban túráztam egy éve és lehet hogy valami mérgező dologba léptem vagy nem tudni .. és ha én azt felveszem úgy hogy nem volt ESETLEG kimosva (mert nem emlékszem rá hogy ki lett volna) .. akkor mi bajom lehet ??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű bármilyen mérgezés, de inkább mosd ki, ha nem biztos, hogy ki volt mosva.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 21:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó