• Genetikai kötőszöveti gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Erre van gyógyszer? Vagy étrend kiegészítő (pl. kollagén). Viszeres a lábam, seprűvénás, aranyerem van, fájnak az izületeim (gyülladás), vízhiányos a bőröm, stb.

        Dr. Boros Miklós válasza a kötőszöveti gyengeség témában

        Tisztelt Kérdező! Az alkati kötőszöveti gyengeség ellen a legjobb a naponkénti rendszeres mozgás. A leggyakoribb ok a mozgáshiány. Fogyasszon bőven folyadékot, szedjen vitaminkészítményt. Amennyiben a vénás tágulat kifejezett használjon rugalmas harisnyát. Az aranyeres panaszok miatt minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le, alkalmazzon probiotikus kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 13:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: