• Különböző gyógyszerek együtt szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy szedek 3 fajta gyógyszert, magas vérnyomásra Irbesartan Sandoz 300mg, Nebilet, és a magas koleszterin szintre Xeter 20 mg, Van egy gombás fertőzésem amire Nizoral 200 mg tablettát kaptam, Lehet ezeket a gyógyszereket együtt szedni? Annyi minden van mindegyikre írva, nem igazán igazodom el rajtuk! Előre is köszönöm válaszukat!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a gyógyszerszedés témában

        Kedves Kérdező! A vérnyomásra szedett gyógyszerei teljesen megszokott kombinációt alkotnak, nagyon sok ember szedi akár évtizedekig is együtt minden probléma nélkül. Ha szükséges, lehet szedni a Nisoralt is, én a praxisomban nem tapasztaltam problémát emiatt. A Nisoral azonban terheli a májat, alkalmazása során célszerű ellenőrizni a májfunkciós enzimek szintjét. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. szeptember 18., 12:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: