• Revalid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Most voltam a hajhullásommal kapcsolatban vérképet csináltatni enyhe gyulladást mutatott ki a szervezetemben.Már ez is okozhatja a hajhullást?továbbá jövő héten megyek nőgyógyászhoz fogorvoshoz fül orr gégészetre.Milyen vizsgálatok javasoltak még?sajnos a bőrgyógyászhoz aki kiirta nekem a diane35öt csak aug.1-jére kaptam időpontot mert juliusban szabadságon van.Valamint még annyi lenne a kérdésem hogy azt tudom hogy a revalid nem ad oki kezelést semmi képpen de ha szedem és esetleg mig ki nem derül hogy mi okozza a panaszom és ha véletlenül hormonálisan hullik a hajam nem okoz nagyobb bajt ha szedem?mert a tájékoztatóra az van irva hogy hormonális hajhullás esetnén nem javasolt.Miért?és ha mégis az az ok akkor mi történhet ha szedem?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hajullás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A különböző vizsgálatokra azért van szükség, hogy a megfelelő szakorvos megvizsgálja, hogy nincs-e valamelyik területen (fogászat, fül-orr-gége) valamilyen gyulladás, ezt a vizsgálatsorozatot góckutatásnak hívják, erre azért van szükség az Ön esetében mert a gócok gyakori okai a hajhullásnak. A vizsgálati eredmények végéig inkább ne szedje a Revalid-ot, nehogy problémát okozzon.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-06 12:26:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?