• Vérkép ismét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már feltettem ezt a kérdést és válaszolt is rá a doktor nő, de az lenne még a kérdésem, h ugye ez az eltérés nem lehet valami súlyos betegségre utaló és pl allergia okozhatja-e ezt az eltérést. Ja és fáj a hátam is néha, meg néha afta szerű is van az ínyemnél, de nem sokszor és ez más ismerőseimnél is van./Voltam vérvételen és elég hipochonder vagyok, ezért kérem véleményét. A neutrophil gran % picit kevesebb a meghatározott tartománynál a lymhocita picit magasabb és a limphocita % (25.0-29.0 helyett 50.3) is. A monocyta is picivel volt több csak, erre a házi orvos azt mondta, h nem kell vele foglalkozni. Ez tényleg nem vészes és nem utal súlyos dologra? A többi rendben volt. Kérem nyugtasson meg!! Köszönöm véleményét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Az újabb kérdéseire csak akkor tud szakértőnk válaszolni, ha az előző levelében leírt pontos értékeket újra elküldi, az nem pontos információ egy orvosnak, hogy "kicsit magasabb".


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 19:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: