• Van ilyen kártya?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az igaz, hogy halálod után automatikusan donorként szerepelsz, de sajnos ez a valóságban nem így működik, ugyanis ha nincs is nálad olyan nyilatkozat, miszerint megtiltod a szerveid kivételét, az esetek 95%-ban megkérdezik a hozzátartozókat, ők pedig hirtelen gyászukban nagyrészt nem-leges választ adnak. Van viszont egy lehetőség: a patikapénztár elindított egy donorkártya kiadási akciót. A http://www.addaszived.hu oldalon minden részletet megtalálsz nagyon szépen köszönöm előreis

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szervdonor témában

        Kedves Kérdező! Töltse le az említett weblapról a donornyilatkozatot, hogy kiállítsák önnek a kártyát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 12:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: