• Laboratóriumi lelet meg daganat összefüggése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Szemdaganatom volt és a laboreredményemben az Alk fosfat (249U/l)és a Monocyta(9.8%). Ezek között lehet-e összefüggés? Továbbá pár hete volt tüdőgyulladásom is. Ezek összefüggenek valamilyen szinten?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező! A két laboreltérés nem függ össze és önmagukban nem is utalnak betegségre. Ennyi információ alapján nem lehet diagnózist alkotni, még betegséget gyanítani sem. A tüdőgyulladástól függetlenek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 15:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: