• Allergia??? Az ordugálon kívül nincs egyébb tünetem.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr, Az lenne a kérdésem, hogy a vérképemben legutoljára kb 3 hónapja az alábbi eltérés mutatkozott. Az eosinofil 14,2-t mutatot, a leleten 0-6-ig normál értékhez képest nagy eltérésnek tűnik. Azt mondták, hogy ez allergiától lehet. Voltam hagyományos allergia vizsgálaton de ott nem mutattak ki semmit. Az ordugálon kívül nincs egyébb tünetem. Mit kéne tennem, a dologgal kapcsolatban? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a eosinofil témában

        Kedves Kérdező! A magas eozinofil szám jelenthet parazita fertőzést, fertőzésből való gyógyulást. Használjon naponta tengervizes orrspray-t, ez segít a panaszaim. Érdemes széklettenyésztést is végezni a parazitafertőzés gyanúja miatt. Ha nem igazolódik itt sem eltérés, akkor néhány hónap múlva az eo. szintet kontrolláltassák meg, ha akkor is magas, vagy közben egyéb tünete jelentkezne, részletesebb kivizsgálás szükséges.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 14:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: