• Segítség...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Számomra egy fontos kérdéssel fordulnék önökhöz tudom nem kötelesek rá válaszolni de én szeretném önöket kérni ennek ellenére a válasz adásra! Mához egy hétre el fogom kezdeni a testemet építeni nem vagyok tapasztalatlan 1 éves edzés múlttal rendelkezem de a szteroidokkal még sosem próbálkoztam és ezúton szeretném az önök segítségét kérni ez egyben! A kérdésem a következő lenne a fő csapásirány a tömegnövelésem lenne amit Danabol tablettákkal szeretnék ,,megturbózni" és mielőtt belefognék szeretnék meghallgatni szakértő embereket is a témában amit erről a szerről tudni lehet! ennek szedése mellékhatásai és ha már rászánom magamat, hogy beszedem ezt hogyan csináljam napi hány szemmel stb... a választ előre is köszönöm remélem megértenek és segíteni fognak! Üdvözlettel.: Péter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szteroid témában

        Kedves Kérdező! Az anabolikus szteroidok annyi mellékhatást okoznak, hogy a szedésüket egyáltalán nem javasoljuk, ezért tanácsot sem adunk a szedésével kapcsolatosan. A szteroidok mellékhatásiról itt olvashat: http://www.webbeteg.hu/cikkek/endokrin/1823/az-anabolikus-szteroidok-es-mellekhatasai


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 16:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: