• Túl sok alvás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr / nő! Azt hiszem,túl sokat alszom.Éjszaka mindig 9 órát alszom,ezenkívül délután is aludnom kell 2 órát.Eddig nem aludtam délután,kb 1 hete szoktam rá erre (most meg is tehetem,mert nyári szünetem van),de azt hiszem,ez talán túl sok.És nem tudom,mi lesz velem,ha megkezdődik az iskola (egyetemre járok,estig óráim vannak).A koffeines italoktól sajnos hasmenésem van. Hónapok óta folyamatos álmosság és ásítozás gyötört,nem tudtam az okát (napi 9 órát aludtam,naponta sportoltam akkor is,mint most).Elmentem orvoshoz 2 héttel ezelőtt,csináltak labort.Magnéziumot és folsavat kell szednem.Milgamma injekciót is kaptam 5 alkalommal. Amióta 11 órát alszom naponta,egyáltalán nem ásítozom napközben,és jól érzem magam.De nem tudom,normális-e,hogy nekem 11 órát kell aludnom naponta? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező! A laborban milyen eltérések voltak? Például vérszegénység, pajzsmirigy alulműködés okozhat fokozott álmosságot, fáradtságot, de oka lehet még alacsony vérnyomás is, egyes gyógyszerek szedése, pszichés okok, túlhajszoltság is. Szedjen multivitamint, magnéziumot, mérje a vérnyomását, mozogjon sokat, fogyasszon bő folyadékot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 18:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: