• Dudor a köldök felett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Egy olyan problémám lenne, hogy A köldököm felett kb 10 cm-re, a bordáim alatt középen észrevettem egy tojás nagyságú ( kicsit kisebb) dudort, de nem mindig érzem, csak amikor fortyog a hasam. Néha szorító érzéssel is társul, ami aztán elmúlik, nem állandó. Mi lehet ez? Aggódnom kellene?? Összefügghet azzal, hogy náthás vagyok és hőemelkedésem van? Ez utóbbi csak ma jelentkezett (hétfőn), míg a dudort péntek óta érzem. lehet, hogy eddig is ott volt, csak eddig nem "tapogattam" a hasam. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a kidudorodás témában

        Kedves Kérdező! Amit leír, az lehet egy hasfali sérv, de biztosan csak vizsgálattal lehet megállapítani. Keresse fel háziorvosát, aki minden bizonnyal meg fogja vizsgálni.


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 16:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: