• Mozgásszervi betegség,túlsúly,gyomor panasz,vese probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fáj jobb oldalt a lapockám alatt,ami most már átsugárzik vizszsintesen a bal oldalra is. Most 72kg. vagyok,és 65kg a kitűzött cél. Férjemnek jobboldalon egy pontban érzékeny ill. fáj agyomra, kivizsgáláson nem találtak nála semmit. Fiamnak vese fájdalma volt 2 alkalommal.Egyszer kapott rá injekciót. Most megint jelentkezett nála aprobléma.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vesebetegség, mozgásszervi panasz témában

        Az összes családtag problémája kivizsgálást igényel, ugyanis nem specifikus tünetekről van szó, az ön esetében mozgásszervi ok a legvalószínűbb, férjénél diéta javasolt, ha erre sem javul, keresse fel a háziorvost, fiánál szintén számos oka lehet, gyulladás, kövesség, tehát a kivizsgálás elengedhetetlen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 07:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: