• Reflexológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Csikai dr.nő! Én Önt még 1994-ből ismerem, amikor Bp-en a Szándék Alapítványnál tartott pár előadást. COPD-s beteg vagyok, aki sajnos már több mint egy éve nem ment ki a lakásából, mert oxigént használ, s pánikrohamai is szoktak lenni (bár ezt már sikerült rövidebb időre javítanom). A bal talpamon már pár éve a tüdő zónájában megjelent egy kékes-lilás folt, amit most megnéztem és 1 cm hosszú és a kettes és hármas lábujjam között van. Elég sokat köhögök, mert mintha bal oldalon csiklandoznák a torkomat (szerintem ez az allergiámból fakadhat), s most vettem észre, hogy a nagy lábujjam és a következő lábujjam között megjelent egy kis lilás, még csak szinte pöttynek nevezhető folt. Ezeket nem tudom, hogy reflexológiával masszírozhatom-e, vagy mit javasol, mit tehetek ezügyben. A Talpraállított egészség c. könyvében még a COPD nem szerepel, akkor még ez nem volt ilyen gyakori betegség, vagy csak nem tudtunk róla. Láttam most az interneten, a szeretet még mindig úgy sugárzik Önből, mint amire én emlékszem, pedig az már régen volt. Örülhet az, akit Ön kezel ezzel a hatalmas szeretet energiájával. Kérem szíves válaszát a kérdésemmel kapcsolatban. Szeretettel küldöm üdvözletemet és kívánom, hogy még nagyon sokáig tudjon tenni az emberek javára. Huszti Mária Katalin

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Csikai doktornő nem tagja a szakértői csapatunknak, ez a levél bizonyára eltévedt, sajnos nem tudjuk levelét a doktornőnek továbbítani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 14., 14:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: