• Tanács kérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyámnak jobb oldali lágyékban már 1-éve szúr és ég . minden kivizsgáláson volt már és nem találnak semmit, fájdalom csillapitót kapott rá.Alig tud a lábára állni és folyamatosan fogy nincs már benne 45kg. Szeretném kikérni a véleményüket hogy hová és milyen orvoshoz fordulhatnánk vele.

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyékfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a műtétet követően jelentkezett a fájdalom lássa az operáló sebész. Régebbi panasz esetén gasztroenterológiai szakvizsgálat, nőgyógyászat indokolt. Háló behelyezése esetén a hegesedés tud hasonló panaszt okozni. Szedjen B vitamin készítményt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 14., 10:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: