• Arc fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím ! Jobb oldali arcfájdalmam van egy hete ez koradélután jelentkezik 20-30 percig tart egyszer naponta. Állkapcsom,orrom,fogaim,arc csont egészen le a nyakamig.(fülem,torkom NEM) fokozatosan erősödik majd ahogy jön úgy el múlik. Ehhez tartozik még,hogy refluxom van ezt gyogyszerrel kezelem. Illetve még azt vettem észre,hogy csípő rzés van az orromban. Rendszeresen járok orvoshoz 2 hete voltam fülészeten,fogászaton nem taléltak semmit. Üdvözlettel:

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a arcfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Háziorvosától neurológiára kérjen beutalót, lehetséges, hogy fájdalmát az arcot ellátó ideg gyulladása okozza.


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 07:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, Érdeklődni szeretnék, hogy az új munkahelyén szükséges-e bejelentkezni előre, az augusztus 30-i rendelésére szeretnék elmenni kontrollra. Köszönettel:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Az afta a szájüregben lévő fájdalmas, fehér tetejű fekély.(x)
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó